Voorstellen aan Arnold Wienen

Arnold Wienen heeft in 2010 zijn sponsorkind Andrea in Tanzania ontmoet. Het was bijzonder om haar te mogen ontmoeten, maar de omstandigheden waarin zij leeft braken zijn hart. Hij besloot daarom om meester te worden bij WorldVision@School, om ons te helpen kinderen tot bloei te brengen. Hieronder stelt ook hij zich even voor:

Arnold Wienen

Ik ben Arnold, geboren op 11 april 1985 in de stad Groningen. Al van jongs af aan ben ik druk met muziek. Vroeger zat ik bij mijn vader op schoot achter zijn drumstel, maar toen ik acht jaar werd, mocht ik zelf echt op muziekles! Zo heb ik leren drummen, heb ik verschillende blaasinstrumenten gespeeld en ben ik een paar jaar geleden begonnen met het leren spelen van piano. Leuk joh!

Vanaf mijn zestiende ben ik dirigent. Ik begon als dirigent van een jeugd muziekvereniging, maar werd uiteindelijk koordirigent en heb les gegeven aan een theaterschool speciaal voor kinderen.

Op dit moment ben ik directeur van de stichting Dimensions, ben ik dirigent van verschillende koren én ben ik meester bij World Vision @school!

World Vision

World Vision heeft een bijzonder plekje in mijn hart. Toen ik in 2010 als ambassadeur op reis ging naar Tanzania, merkte ik hoe oneerlijk alles in deze wereld is verdeeld. Ik ontmoete Andrea, mijn sponsorkind die ik sinds 2010 aan het sponsoren ben. Wat was het bijzonder om haar in het echt te zien! Maar wat was het ook vreselijk om te zien hoe ze leeft. Ik besloot na deze reis dat ik me écht in wou zetten om meer mensen bekend te maken met het goede werk van World Vision, om zo de verschillen in deze wereld wat kleiner te kunnen maken.

WorldVision@School

Ik zie er naar uit om samen met de kinderen een super toffe voorstelling te maken en deze te laten zien aan alle vaders, moeders, opa’s, oma’s broertjes, zusjes. Ik zie er ook naar uit om mensen te vertellen over alles wat World Vision voor deze wereld doet.

Ik kan niet wachten om samen met de leerlingen, juffen en meester aan de slag te gaan!


Zoeken


Huidige locatie


Algemeen menu


RSS feedsHoofdmenu


WorldVision@School
WorldVision@School