Het project

Een voorstelling met jouw leerling als ster van de avond

Optreden op een podium doe je als kind niet iedere dag. Soms zelfs maar één keer in je leven. Het is dan ook een bijzonder moment en een blijvende herinnering. Helaas kost het behoorlijk wat voorbereiding, inspanning en extra tijd voor de juf en meester om dit te organiseren. De wil is er, maar aan die tijd ontbreek het vaak.

Win-win

WorldVision@School neemt veel van het werk over, terwijl de kinderen genieten van deze fantastische ervaring. Een win-win situatie dus. Het project wordt nog waardevoller omdat het heel leerzaam is en ook nog eens voor een goed doel! WorldVision@School is gericht op kinderen in de groepen 5 tot en met 8. Een echte voorstelling met jouw leerling als ster van de avond!

Uniek concept

WorldVision@School biedt je de mogelijkheid om jouw leerlingen op een leuke manier kennis te laten maken met de rechten van het kind door middel van deze vrolijke en educatieve voorstelling.
In 2 dagdelen studeren wij met jouw leerlingen een voorstelling in. De show zal door een professioneel team begeleid worden. Samen met de kinderen zorgen zij dat er na 2 dagen een fantastisch en spetterend optreden gegeven zal worden voor ouders, vrienden en familie.

Invulling avond

Tijdens de 2 uur durende voorstelling over de rechten van het kind, laten de leerlingen hun talenten zien. Zingen, dansen, acteren en presenteren, alles komt ten tonele. We nemen de bezoekers mee op een leuke en educatieve reis over de wereld.

Dus...

  • Het is gratis!
  • Het is een kant-en-klare voorstelling (inclusief leuke en bruikbare lessuggesties)!
  • Het programma is leuk, leerzaam en voor een goed doel!

Klik hier om een informatiepakket aan te vragen. Want WorldVision@School moet toch ook bij jou op school komen?!


Zoeken


Huidige locatie


Algemeen menu


RSS feedsHoofdmenu


WorldVision@School
WorldVision@School