Over World Vision

WorldVision@School sluit goed aan bij de visie van World Vision.
Met het WorldVision@School project willen we kinderen op basisscholen een onvergetelijke dag bezorgen door hen te laten stralen op het podium! Tegelijkertijd leren we hen van alles over de rechten van het kind.

“Onze wens voor ieder kind: een leven dat helemaal tot bloei komt.
Ons gebed voor ieder hart: de wil om dit waar te maken.”


Kinderen in armoede verdienen een leven dat helemaal tot bloei komt. Dat samen waarmaken is een van de mooiste dingen die je kunt doen. World Vision staat met de voeten in de modder en bewerkt de harten van leiders. Doe mee! Geef met een warm hart en een scherpe blik. Help een kind en zijn omgeving. Geloof in verandering. Je zult zien dat het werkt.

World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. We willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. We luisteren naar kinderen en pakken de oorzaken van armoede en onrecht aan. Samen met de familie en de omgeving werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is. 

CBFWorld Vision werkt in 100 landen in nauwe samenwerking met lokale en internationale organisaties, waaronder Unicef en het Wereld Voedsel Programma. Jaarlijks bereiken we miljoenen mensen met noodhulp en duurzame ontwikkeling. We helpen kinderen, hun familie en de omgeving zonder onderscheid te maken naar geloof, ras of politieke overtuiging. World Vision is houder van het CBF-Keur merk voor verantwoorde fondsenwerving en -besteding.

Ik wil een kind in armoede sponsoren

Gekoppelde bestanden

  • Bijlage 1
    Download
    7103 kb, Onbekend bestand (image/jpeg)

Zoeken


Huidige locatie


Algemeen menu


RSS feedsHoofdmenu


WorldVision@School
WorldVision@School